Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-05-03@21:16:00 GMT

لژیونرهای بدون تیم؛ معضل کم‌سابقه‌ی تیم ملی

تاریخ انتشار: ۳۰ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۵۴۵۹۱۹

لژیونرهای بدون تیم؛ معضل کم‌سابقه‌ی تیم ملی

سرنوشت ۴ بازیکن تیم ملی فوتبال ایران هنوز در بازار تابستانه مشخص نشده و ابهاماتی پیرامون آینده فوتبالی آن‌ها وجود دارد.

با نگاهی به آخرین فهرست تیم ملی ایران مشخص می‌شود که در میان ۳۱ بازیکن دعوت‌شده از سوی اسکوچیچ برای حضور در اردوی دوحه و برگزاری مسابقه تدارکاتی با الجزایر، تکلیف آینده ۳ بازیکن تیم ملی هنوز مشخص نبوده و آن‌ها در بازار تابستانه به دنبال انتخاب بهترین تیم باشگاهی هستند تا بتوانند در سال منتهی به جام جهانی حضور خود را در فهرست تیم ملی تمدید کنند و در فهرست نهایی اسکوچیچ برای حضور در جام جهانی جای گیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به این نفرات، باید نام کریم انصاری‌فرد را هم که به دلیل مصدومیت در اردوی ملی حضور نداشت، اضافه کرد.

سعید عزت‌اللهی

عزت‌اللهی که تحت قرارداد باشگاه وایله کلوب دانمارک قرار داشت، فصل گذشته را زیرنظر آندره‌آ استراماچونی در تیم الغرافه قطر گذراند، اما بعد از اتمام فصل، قطری‌ها به دنبال تمدید قرارداد هافبک ایرانی خود نبودند و همین مسئله باعث شد تا عزت‌اللهی مجدداً به تیم دانمارکی بازگردد. آن‌هم در شرایطی که وایله در غیاب عزت‌اللهی فرصت حضور در سطح اول فوتبال دانمارک را از دست داده و به دسته پایین‌تر سقوط کرده است.

هافبک دفاعی باتجربه تیم ملی ایران با توجه به سقوط وایله، به دنبال قطع همکاری با این باشگاه دانمارکی است و طی روز‌های گذشته شایعاتی پیرامون بازگشت عزت‌اللهی به لیگ ایران مطرح شده، اما با این‌حال او به دنبال حفظ حضور خود در فوتبال اروپاست و در تلاش است تا بتواند همچنان به عنوان لژیونر فعالیت کند. سعید عزت‌اللهی هنوز نتوانسته با مدیران باشگاه وایله کلوب به توافق برسد و در صورت جدایی از این باشگاه دانمارکی، سرنوشت او نامعلوم است.

امیرحسین حسین‌زاده

وینگر خوش‌تکنیک و جوان استقلال در سودای لژیونر شدن است. او فصل رویایی را در جمع آبی‌پوشان گذراند و توانست عملکرد فوق‌العاده‌ای را از خود نشان بدهد. درخشش او در جمع شاگردان فرهاد مجیدی باعث شده که پیشنهاد حضور در فوتبال اروپا برای حسین‌زاده ارسال شود و مدیران باشگاه شالروای بلژیک علاقه‌مند به جذب پدیده فصل گذشته استقلال هستند.

حسین‌زاده هنوز یک فصل دیگر با آبی‌پوشان استقلال قرارداد دارد، اما بند فسخ ۲۵۰ هزار دلار راه را برای جدایی او هموار کرده و مدیران باشگاه شالروا در حال مذاکره با مدیران استقلال برای انتقال مبلغ رضایت‌نامه این بازیکن جوان هستند و در صورت نهایی‌شدن انتقال پول، به نظر می‌رسد پدیده آبی‌ها فاصله چندانی تا لژیونر شدن نداشته باشد، چرا که مالک ایرانی باشگاه شالروای بلژیک در روز‌های گذشته از تلاش این باشگاه برای نهایی‌کردن انتقال امیرحسین حسین‌زاده صحبت کرده است.

پیام نیازمند

نیازمند که بعد از جدایی از سپاهان، به لیگ پرتغال رفته، فصل خوبی را در پورتیموننسه نگذراند و همواره یک دروازه‌بان نیمکت‌نشین برای تیمش بود و در دیدار‌هایی هم که فرصت بازی برای تیمش را به‌دست آورد، دور از آمادگی همیشگی خود بود و نتوانست عملکرد موفقی در ترکیب تیم پرتغالی داشته باشد. او در حال حاضر در تلاش است تا بتواند جایگاه مناسبی در تیم ملی پیدا کند و موفق شود در مسابقات جام جهانی با جلب نظر دراگان اسکوچیچ در رقابت با چهره‌هایی همچون علیرضا بیرانوند، امیر عابدزاده و سیدحسین حسینی، درون دروازه ایران قرار گیرد.

دروازه‌بان سابق طلایی‌پوشان در آستانه بازگشت به لیگ ایران قرار داشت و اخباری پیرامون مذاکره او با فولاد به میان آمد، اما در نهایت فولادی‌ها ناکام در جذب او شدند و به سراغ جذب کریستوفر کنت رفتند تا مشخص شود بازگشت پیام نیازمند به لیگ برتر فوتبال منتفی است. نیازمند به تازگی از باشگاه ماریتیمو که فصل گذشته علی علیپور را در اختیار داشت، پیشنهاد دریافت کرده و در حال بررسی پیشنهاد جدید خود است.

دروازه‌بان ۲۶ ساله پورتیموننسه، هنوز ۲ فصل دیگر با این باشگاه پرتغالی قرارداد دارد و با توجه به بند فسخ ۱۰ میلیون یورویی او، نیازمند راه دشواری برای جدایی دارد، اما انتقال قرضی او به ماریتیمو دور از ذهن نیست و به نظر می‌رسد طی روز‌های آینده سرنوشت نهایی او هم مشخص می‌شود.

کریم انصاری‌فرد

کاپیتان باتجربه تیم ملی در روز‌هایی که شایعات زیادی پیرامون آینده حضورش در عرصه ملی به گوش می‌رسد و برخی از احتمال حذف نام او از جمع نفرات تیم ملی به دلیل عدم حمایت از دراگان اسکوچیچ صحبت می‌کنند، در عرصه باشگاهی با مدیران آاِک یونان به توافق برای ادامه همکاری نرسیده و گرفتن شماره ۱۰ این باشگاه یونانی از کریم انصاری‌فرد باعث شده تا مشخص شود او فصل آینده جایی در آاِک ندارد.

انصاری‌فرد که در روز‌های گذشته نامش در حوالی تراکتور و پرسپولیس مطرح شده، به دنبال ادامه حضور خود در فوتبال اروپاست و قصدی برای بازگشت به لیگ ایران ندارد و می‌خواهد به دوران لژیونری خود ادامه دهد. او ابتدا منتظر قطع همکاری رسمی با باشگاه آاِک آتن است تا سپس تصمیم نهایی خود را برای آینده فوتبالی خود بگیرد. گلزن ایران در جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه که به دلیل آسیب‌دیدگی از ناحیه چشم در اردوی تیم ملی در قطر حضور نداشت، امیدوار است بتواند در سومین جام جهانی دوران فوتبالی خود حضور پیدا کند و با درخشش در قطر، چهره‌ای تاثیرگذار در عملکرد تیم ملی باشد.

منبع: فوتبال۳۶۰

منبع: فرارو

کلیدواژه: لژیونر امیرحسین حسین زاده پیام نیازمند سعید عزت اللهی کریم انصاری فرد تیم ملی انصاری فرد جام جهانی عزت اللهی حسین زاده تیم ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۴۵۹۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پهپاد جدید ایران؛ «هیرو» یا «لانست»؟

«ایران از یک پهپاد مشابه نمونه روسی رونمایی کرده، اما این به این معنا نیست که مسکو فناوری تولید پهپاد مشترک با تهران دارد.» پل ایدون تحلیلگر ارشد سیاست و تاریخ خاورمیانه ۲۹ آوریل در مجله فوربس نوشت: رسانه‌های ایرانی با اشاره به شباهت خفیف پهپاد ایرانی به پهپاد لانست روسیه، که از زمان ورود به خدمت در سال ۲۰۲۰ در سوریه و اوکراین مورد استفاده قرار گرفته است، هفته گذشته از ساخت یک مهمات سرگردان جدید - که در فضای عمومی به عنوان پهپاد‌های انتحاری یا کامیکاز شناخته می‌شود- خبر دادند.

به گزارش دنیای اقتصاد، وجود این پهپاد که هنوز نام رسمی آن مشخص نیست، در روز‌های پایانی هفته گذشته در گزارش خبرگزاری تسنیم فاش شد. در انتهای این گزارش آمده است: «با فرض اینکه مهمات سرگردان جدید ساخته شده توسط سپاه الهام گرفته از لانست ساخت روسیه باشد، این پهپاد باید دارای استقامت پرواز ۳۰ تا ۶۰ دقیقه باشد و محموله ۳ تا ۶ کیلوگرمی را در برد ۴۰ کیلومتری حمل کند.»

استفاده از کلمه «الهام گرفته» قابل‌توجه است. این پهپاد مطمئنا مشابه لانست نیست، اما به نظر می‌رسد طراحی اولیه مشابهی دارد و همان‌طور که تسنیم اشاره می‌کند، به احتمال زیاد برد و بار قابل مقایسه دارد. در نبرد اوکراین، لانست‌ها با نابود کردن چند هدف با‌ارزش - از تانک‌های لئوپارد و هویتزر‌های غربی گرفته تا دفاع هوایی و جت‌های جنگنده دوران شوروی - مایل‌ها پشت خط مقدم، اعتبار خود را نشان دادند که باعث شد اوکراین به میزان خطرناک و دشوار بودن آن‌ها برای مقابله اذعان کند.

در حالی که این رکورد بدون شک چشمگیر است، اما هیچ نشانه‌ای وجود ندارد که علاقه ایران به خرید لانست را جلب کرده باشد. تهران تا به امروز به طور انحصاری هواپیما‌های بدون سرنشین به روسیه صادر کرده است.

حتی قبل از اینکه روسیه و ایران همکاری‌های فنی و دفاعی بی سابقه‌ای از زمان تهاجم روسیه به اوکراین در سال ۲۰۲۲ ایجاد کنند، در اوایل اوت ۲۰۱۹ این مسکو بود که به هواپیما‌های بدون سرنشین تهران علاقه نشان داد، نه برعکس. فوربس در ادامه ادعا می‌کند: از سال ۲۰۲۲، ایران هزاران مهمات شاهد ۱۳۱ و شاهد ۱۳۶ را به روسیه تحویل داده است.

این کشور همچنین به روسیه اجازه داد تا انواع این پهپاد‌ها را در کارخانه هواپیما‌های بدون سرنشین Yelabuga در منطقه ویژه اقتصادی آلابوگا جمهوری تاتارستان در ۵۶۰ مایلی شرق مسکو مونتاژ کند. مسکو هزینه بسیاری از این پهپاد‌ها را از طریق طلا پرداخت کرد و همچنین طبق گزارش ها، موشک‌های ضد تانک و ضد هوایی استینگر آمریکایی قابل حمل را به ایران فرستاد که تهران به احتمال زیاد از این فرصت برای مهندسی معکوس استفاده خواهد کرد.

هیچ نشانه‌ای وجود ندارد که روسیه پهپاد‌های لانست یا حتی طرح‌هایی را برای ساخت محلی در ایران به عنوان بخشی از این تراکنش‌ها ارائه کرده باشد، اگرچه این امر کاملا غیرقابل تصور نیست. یک تحلیلگر دفاعی و امنیتی گفت: «تقریبا هیچ چیز درباره این پهپاد جدید آشکار نشده است و با وجود شباهت آن به لانست، فکر نمی‌کنم کپی مجوزدار لانست یا مبتنی بر فناوری روسی باشد.»

این منبع گفت: «من از طراحی هواپیما‌های بدون سرنشین روسی فراتر از لنست که ایران علاقه‌مند به ساخت یا کپی‌برداری از آن باشد، اطلاعی ندارم. ادعا می‌شود که شاهد-۱۳۱/-۱۳۶ ایران بر اساس طرح‌های قبلی دیگر مانند هارپی/هاروپ اسرائیلی، ASN-۳۰۱ چینی و چین هسیانگ تایوانی ساخته شده اند.»

این کارشناس همچنین خاطرنشان کرد که حزب الله پهپاد‌های ابابیل-۲ و مرصاد خود را به شدت به «پیکربندی مشابه» تغییر داده و در ماه فوریه از آن‌ها علیه اهدافی در اسرائیل استفاده کرده است. علاوه بر این، یکی از کاربران در شبکه اجتماعی X خاطرنشان کرد که پهپاد ایرانی که نامش فاش نشده است، بیشتر به Hero-۴۰۰ اسرائیل شباهت دارد تا لانست روسی، و این نشان می‌دهد که ایران احتمالا این پهپاد را از نمونه‌ای شکار شده از اسرائیل، مهندسی معکوس کرده است.

این منبع مدعی شد: می‌توان حدس زد که پهپاد جدید ایرانی در واقع بر اساس یک نمونه Hero-۴۰۰ است که ممکن است در لبنان/سوریه یا در یکی از حداقل شش کشتی ایرانی که بنا بر گزارش‌ها توسط پهپاد‌های سرگردان اسرائیل بین سال ۲۰۱۹ و ۲۰۲۱ آسیب دیده‌اند، کشف شده باشد.

ایران در واقع سابقه طولانی در مهندسی معکوس سیستم‌های تسلیحاتی خارجی از جمله هواپیما‌های بدون سرنشین دارد. مهم‌تر از همه، ایران یک هواپیمای لاکهید مارتین RQ-۱۷۰ سنتینل را که سال ۲۰۱۱ از افغانستان وارد حریم هوایی ایران شد و سرنگون شد، مهندسی معکوس کرد. اسرائیل یکی از این پهپاد‌ها را در سال ۲۰۱۸ رهگیری و تایید کرد که این پهپاد «کپی» از «سنتینل» است.

ایران همچنین دارای سابقه توسعه تسلیحات منحصر به‌فرد در داخل کشور است، مانند موشک پرسه‌زن به نام ۳۵۸ که در اطراف منطقه تعیین شده پرسه می‌زند تا زمانی که پهپادها، بالگرد‌ها یا سایر هواپیما‌های ارتفاع پایین دشمن را برای رهگیری شناسایی کند. اتفاقا سایر کشور‌ها پهپاد‌هایی ساخته‌اند که به شدت شبیه به سری شاهد ایران است که معلوم نیست از تهران خریداری کرده باشند.

به عنوان مثال، چین اخیرا از پهپاد Sunflower ۲۰۰ رونمایی کرد که شباهت زیادی به شاهد-۱۳۱ دارد، همان‌طور که پهپاد عذاب ترکیه که سال گذشته رونمایی شد، نیز بسیار شبیه است. هر دوی این پهپاد‌ها پس از شروع استفاده روسیه از شاهد در برابر اوکراین در سال ۲۰۲۲ رونمایی شدند و هر دو برد مشابهی دارند. ایران احتمالا طراحی و عملکرد لانست را رصد کرده و مهندسان خود را موظف به ساخت یک پهپاد ایرانی با قابلیت‌های مشابه کرده است، دقیقا مانند چین و ترکیه که به نظر می‌رسد این فرمول را با شاهد انجام داده اند.

دیگر خبرها

  • صعود تیم لژیونرهای ایرانی به فینال لیگ قهرمانان فوتسال اروپا
  • ‌آبگرفتگی معابر فولادشهر، معضل پس از باران
  • سابقه جمع‌آوری اطلاعات صهیونیست‌ها از ایران + فیلم
  • سابقه ایران و عراق در حوزه فرهنگ و ارتباطات درخشان است
  • سابقه نامزدهای انتخابی را در سامانه «انتخاب ایران» بخوانید
  • سابقه نامزدتان را در سامانه «انتخاب ایران» بخوانید
  • نباید با معلم‌مان کشتی بگیریم/ دولت‌ها تا یک سال اول‌شان به معلم‌ها توجه می‌کنند/ حضور طلاب در مدارس مسبوق به سابقه است/ «نیرزاده» هم طلبه بود
  • پهپاد جدید ایران؛ «هیرو» یا «لانست»؟
  • (عکس) پوستر جالب سپاهان برای دیدار با پرسپولیس بدون اشاره به جنجال امید نورافکن
  • پوستر سپاهان برای بازی پرسپولیس بدون کری و جنجال