Web Analytics Made Easy - Statcounter

پیشکسوت فوتبال ایران با انتقاد از نحوه عقد قرارداد فدراسیون فوتبال با مارک ویلموتس، گفت: به نظرم برانکو شخصیت مربیگری در تیم ملی را ندارد و انتخاب او توهین بزرگی به فوتبال ایران است.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

امیر هاشمی مقدم با اشاره به شرایط تیم ملی فوتبال ایران و طی شدن مراحل فسخ قرارداد مارک ویلموتس گفت:

اگر قراردادی بسته می‌شود، باید این کار درست صورت بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فدراسیون فوتبال ابتدا باید سرمربی تیم ملی را مدیریت کند و این امر شامل نحوه قرارداد بستن و مفاد آن نظیر مبلغ قرارداد، مدت حضور در ایران، مدت زمان قرارداد و … است. مسئولیت تمام این موارد با فدراسیون است. وقتی یک مربی از کشوری مثل بلژیک به ایران می‌آید و از خانواده‌اش دور است، دوست دارد سریعتر به کشورش برگردد. متاسفم که در ایران هنوز قراردادهایی به این شکل بسته می‌شود.

باید مربی را مدیریت کرد

وی ادامه داد:

فقط بحث مالی مطرح نیست. ممکن است یک مربی ۱۰ میلیون دلار هم قرارداد ببندد ولی کارش را درست انجام می دهد. یک ضرب‌المثل است که می گوید «چون پول ندارم جنس گران می‌خرم». باید یک جنس خوب را گران بخرید تا بعدا صد برابر آن هزینه چیزهای دیگری نکنید. بزرگترین چالش هم در بستن قرارداد با مربیان این است که بتوان آنها را مدیریت کرد.

مربی تیم ملی باید مثل کی‌روش عاشق ایران باشد

پیشکسوت فوتبال ایران و مدیر برنامه علیرضا جهانبخش و مرتضی پورعلی گنجی تصریح کرد:

ما الان واقعیت را درباره قرارداد ویلموتس نمی‌دانیم و هیچکس هم شفاف سازی نمی کند. با این حال شخصا باور نمی‌کنم قرارداد ویلموتس با ایران بیش از ۲ میلیون یورو بوده باشد. در هر صورت باید مربی‌ای انتخاب شود که عاشق ایران باشد مثل کی‌روش. این از همه چیز مهمتر است.

برانکو شخصیت سرمربیگری در تیم ملی را ندارد

امیر هاشمی مقدم درباره مطرح شدن نام برانکو ایوانکوویچ برای هدایت تیم ملی ایران به جای ویلموتس، تاکید کرد:

انتخاب برانکو توهین بزرگی به فوتبال ایران است. زمانی که کی‌روش سرمربی تیم ملی بود، برانکو به وی و لژیونرها بی‌احترامی و توهین می کرد و چوب لای چرخ فوتبال ملی می‌گذاشت. این فرد شخصیت سرمربیگری در تیم ملی را ندارد.

کسی مربی شود که بازیکنان حرفش را بخوانند

امیر هاشمی مقدم افزود:

به عنوان یک کارشناس فوتبال می‌گویم که انتقاد در فوتبال خوب است ولی بی‌احترامی نه. به نظرم اگر ویلموتس قراردادش را فسخ کرد، یک مربی باتجربه برای تیم ملی انتخاب شود؛ کسی که بازیکنان حرفش را بخوانند و دوستش داشته باشند. مربی باید فردی باشد که هرچه گفت بازیکنان گوش کنند. به هر حال مربیان می‌آیند و می‌روند؛ باید مربی‌ای انتخاب شود که جانش را برای ایران بگذارد. وقتی مربی‌ای می‌آید که آن همه به او پر و بال می‌دهند، مشخص است که این اتفاقات می‌افتد.

مربی ایرانی باید از دانش کافی برخوردار باشد

کارشناس فوتبال ایران با اشاره به بحث‌های مطرح شده در خصوص انتخاب مربی ایرانی هم گفت:

نمی‌دانم چه کسی مدنظر است. باید مراقب باشیم. مربی ایرانی هم باید کسی باشد که از دانش کافی برخوردار باشد و بازیکنان حرفش را گوش کنند. مربی ایرانی باید خواسته‌هایی داشته باشد که تیم ملی را بالاتر ببرد. در حالی که همه می‌دانیم این کار سختی است چون یکی مثل کی‌روش سرمربی بوده و بودن در سطح او سخت است.

فوتبال فقط تمرین کردن نیست

امیر هاشمی مقدم در ادامه اظهار کرد:

وقتی کی‌روش سرمربی تیم ملی بود، سه چهار بار برای زیر نظر گرفتن شرایط علیرضا جهانبخش به هلند آمد. برای دیگر لژیونرها مثل سعید عزت‌اللهی، سردار آزمون، کریم انصاری‌فرد و دیگر بازیکنان هم وقت می‌گذاشت. مربی باید در این حد باشد. فوتبال فقط تمرین کردن نیست بلکه ساختن تیم است.

چرا نمی توانیم از ویلموتس به فیفا شکایت کنیم؟

«گفته می‌شود ویلموتس حتی برای دریافت غرامت از ایران قصد شکایت به فیفا را دارد.» کارشناس فوتبال ایران در واکنش به این جمله گفت:

نمی‌دانم چه چیزهایی در قرارداد آمده است ولی شاید حضور دیرهنگام ویلموتس پیش از بازی تیم ملی ایران و عراق در کشورمان به نفع ایران در فیفا باشد. مانده‌ام چطور ما نمی‌توانیم به فیفا شکایت کنیم و غرامت بخواهیم؟ مگر قرارداد به چه شکلی بسته شده است؟ این هم خودش یک نوع هنر است! البته دلیلی ندارد فدراسیون تمام جزئیات و بخش‌های قرارداد ویلموتس را منتشر کند ولی درباره بخش های اصلی شفاف‌سازی کند.

مربی خارجی حداکثر باید سالانه سه ماه و نیم مرخصی داشته باشد

امیر هاشمی مقدم ادامه داد:

فدراسیون فوتبال می تواند وقتی با یک مربی خارجی قرارداد امضا می‌کند، مرخصی یک هفته ای در ماه را در قرارداد بگذارد؛ یعنی حدود سه ماه در سال. ۱۰ روز هم برای کریسمس و جشن‌های خانوادگی در قرارداد بگنجاند. در واقع حداکثر زمان مرخصی یک مربی خارجی باید سه ماه و نیم باشد ولی الان با مربی‌ای طرف هستیم که از چهار ماه فعالیتش، سه ماه در ایران نبوده!

مگر ویلموتس از فان‌خال و مورینیو بزرگتر است؟

پیشکسوت فوتبال ایران در پایان گفت:

امیدوارم سرمربی تیم ملی فوتبال زودتر مشخص شوند چون این وضعیت برای فوتبال ما خوب نیست. اگر ویلموتس را نمی‌خواهند راحت به او بگویند خوب کار نکرده و باید برود. باید با مربیان حرفه‌ای رفتار شود. مگر ویلموتس بزرگتر از فان‌خال و مورینیو است؟ این مربیان یک روز با افتخار به باشگاهی رفتند و یک روزه هم گفتند شما را نمی‌خواهیم. مهم این است انتخاب بعدی ما فردی باشد که عاشق فوتبال و ایران باشد.

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: تیم ملی تیم ملی ایران امیر هاشمی مقدم تیم ملی تیم ملی ایران تیم ملی فوتبال ایران مارک ویلموتس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۱۹۲۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وقاحت که در آزادی رخ داد توهین به همه زنان بود

باشگاه پرسپولیس در مورد اتفاقات بازی با سپاهان در آزادی و انتشار یک ویدیوی جنجالی بیانیه‌ای منتشر کرد.

به گزارش "ورزش سه"، بازی پرسپولیس و سپاهان بیشتر از بار فنی، حواشی داشت و توهین پیرمردی که در سکوهای سپاهانی‌ها نشسته بود واکنش گسترده اهالی ورزش را برانگیخت. حالا باشگاه پرسپولیس بیانیه‌ای در این خصوص منتشر کرد و به سایر اتفاقات رخ داده در بازی با این تیم نیز اشاره کرد.

پرسپولیس نوشت:"توهینی که روز چهارشنبه از سوی جمعی از هواداران سپاهان صورت گرفت و نشر تنها یک مورد آن، کشور را شوکه کرد، فقط هتک حرمت بانوان پرسپولیسی حاضر در ورزشگاه نبود، بلکه توهین به همه زنان ایران حتی غیر فوتبالی‌ها بود و هیچ ایرانی با شرفی در داخل و خارج فوتبال نمی‌تواند خود را از این موضوع کنار بداند.

سال‌ها است بخشی از جامعه هواداری سپاهان، هر از چند گاهی اقدامات وحشتناکی را رقم می‌زنند. اقداماتی که در مقابله با این پدیده صورت می‌گیرد هم اصلا بازدارنده نیست و حتی به نظر اعتقادی به برخورد جدی وجود ندارد اگر مقامات با فشار افکار عمومی رو به رو نبودند.

در تمام این موارد دیده نشد باشگاه سپاهان حتی یک بار عمیقا متاسف باشد مگر این که از شدت بازتاب ماجرا، مجبور به این امر شده است.

در همین مورد اخیر حتی رویکرد انتقادی به این مساله را زیر سوال برده‌اند و به آن‌هایی که به واسطه مشمئز کننده بودن، حادثه برانگیخته شده‌اند، اَنگ چسبانده‌اند. البته که آن‌ها هم از این وضعیت پیش آمده خوشحال نیستند، چون روز چهارشنبه شاهد شروع یک جریان فکری و رفتاری بودیم که اگر در همین نقطه با شدت تمام در نطفه خفه نشود آغاز یک جریان خشونت و هتک حرمت نسبت به بانوان در تمام جامعه خواهد بود. آنچه اتفاق افتاد علیه بانوان هوادار تمام باشگاه‌ها از جمله خود سپاهان نیز بود.

ملت ما شهدای عزیز و گرانقدری را در دفاع از حرم داد تا پای داعش و تفکرات داعشی که جلوه‌ای از آن در نگاهی بود که به زنان داشت به این کشور باز نشود و حالا در کمال تعجب یکی همان تفکر را فریاد زده و در داخل و خارج فوتبال و ورزش باید بسیاری به حال خود متاسف باشند اگر به قدری متاثر نشدند که واکنش لازم را داشته باشند.

این ها غلو و بزرگ‌نمایی نیست، واقعیاتی است که کمتر جرات بیان آن وجود دارد. و اما در ارتباط با رفتارهای بخشی از جامعه هواداران سپاهان و نه همه آن‌ها حکایت طولانی است.

حمله به خودروی حامل مدیران باشگاه رقیب که با توجه به ابعاد سنگ و آجرها به نظر به قصد جان‌شان بود، نابینا شدن سرباز احمدی از دو چشم به خاطر پرتاب نارنجک دست‌ساز، حمله وحشیانه و بی‌رحمانه به تعدادی از هواداران پرسپولیس و ضرب و شتم آن‌ها، نابینا کردن هوادار پرسپولیس، تهدید و ارعاب هواداران پرسپولیس در شهر و محل زندگی خودشان (اصفهان)، حمله به خودروهای خبرنگاران در تهران، آتش زدن خودروی یکی از خبرنگاران در حادثه‌ای دیگر، حمله به ماموران داخل ورزشگاه در بازی خارج خانه، حمله به اتوبوس حامل اعضای تیم فوتبال پرسپولیس با نارنجک که می‌توانست با شوک به راننده و از کنترل خارج شدن اتوبوس به اتفاقی فاجعه‌بار بدل شود، بخشی از حوادثی بوده‌اند که جدای از برخوردهای لفظی و فیزیکی معمول در ورزشگاه‌ها توسط این عده رقم زده شده است.

حالا هم پای مسائل ناموسی را به میان کشیده‌اند که دیگر برخوردهای انضباطی و اخلاقی برای مواجهه با آن کفایت نمی‌کند. این ماجرا قرار است تا کجا پیش برود؟ توجه افکار عمومی را به این نکته جلب می‌کنیم که توهین آن فرد معلوم الحال که معلوم نیست در چگونه دامانی بزرگ شده‌است فقط قسمت کوچکی از رفتارها و توهین‌های مشمئز کننده بخشی از هواداران سپاهان نسبت به بانوان بود.

باشگاه پرسپولیس مدارک و فیلم‌ها را جمع‌آوری کرده و در قالب شکایات علیه این فرد به طور خاص و علیه جمعی از هواداران و باشگاه سپاهان در اختیار ارکان قضایی فوتبال و دستگاه‌های ذیربط قرار می‌دهد ولی قطعا این کفایت نمی‌کند.

چرا باید جامعه هواداری بعضی باشگاه‌ها به خاطر کوتاهی یا نگاه رنگی بعضی مسوولان امر و دستگاه‌ها در شهرهای خود به باوری برسند که برای خود حاشیه امنیت این‌چنین قائل باشند؟

همچنین به ارکان ورزش و فوتبال کشور، تضمین می‌دهیم چنین اتفاقاتی در قالب مواردی چون خشونت علیه زنان در ابعاد بین‌المللی فوتبال قابل پیگیری است اگر احساس نشود برخوردی که صورت می‌گیرد متضمن امنیت و حرمت بانوان هوادار همه تیم‌ها باشد و در این امر هیچ فرقی بین بانوان هوادار پرسپولیس، استقلال، سپاهان، تراکتور، خوزستان، گیلان، مازندران، کرمان و … نیست."

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • صعود تیم لژیونرهای ایرانی به فینال لیگ قهرمانان فوتسال اروپا
  • پرسپولیس: وقاحت رخ داده در آزادی توهین به همه بانوان بود
  • باشگاه پرسپولیس: وقاحت رخ داده در آزادی توهین به همه بانوان بود
  • وقاحت که در آزادی رخ داد توهین به همه زنان بود
  • این مربی می‌تواند در سیتی جانشین پپ شود
  • پرسپولیس از سپاهان به خاطر توهین به بانوان شکایت می کند
  • درویش: سپاهان از کجا قدرت می‌گیرد که اینگونه توهین می‌کند؟
  • کنایه تند درویش به سپاهان/چه قدرتی پشت این تیم است؟
  • شکایت پرسپولیس از سپاهان به خاطر توهین به بانوان هوادار
  • تمدید قرارداد مربی تیم فوتسال گیتی پسند اصفهان